top of page

RETAIL KASSASYSTEEM

Betaalbaar voor uw winkel

"De prijs-kwaliteit is super en de kassasoftware is eenvoudig in gebruik."

José van Joskes Winkel

GEBRUIKSVRIENDELIJK

U kunt meteen aan de slag

Het kassasysteem is ontwikkeld met behulp van onze klanten. Met als doel dat iedereen ermee moet kunnen werken zonder een training. Door de modulaire opbouw groeit het kassasysteem met u mee en past het zich aan. Alleen de functionaliteit die uw winkel nodig heeft. De efficiëntie wordt al snel duidelijk op piekmomenten. 

Achtergrond_winkels_03.jpg

INZICHT

Met de (online) backoffice

Met de (online) backoffice beschikt u overal ter wereld over de meest recente informatie van uw winkel. Het is eenvoudig om producten toe te voegen of te bewerken. Er is een groot scala aan rapportages beschikbaar zodat u zelf niet meer hoeft te rekenen. Verder beschikt de backoffice onder andere over facturatie-, voorraad, personeels- en klantenbeheer.

TRANSPARANT

Geen kosten achteraf

"Door de uitgebreide rapportages hebben wij veel meer inzicht"

Jan-Kees van Creepz

SERVICEGERICHT

Wij denken graag met u mee

Het kassasysteem komen wij bij u in de winkel installeren. Vervolgens krijgt u uitleg en samen met één van onze medewerkers wordt de kassasoftware naar uw wensen ingesteld. Voorafgaand zijn de producten er al ingezet. Doordat het kassasysteem simpel is in gebruik, zult u in praktijk weinig vragen hebben. Heeft u desondanks een vraag, dan staat de helpdesk voor u klaar. Daarnaast is het voor ons mogelijk om het kassasysteem op afstand over te nemen.

KOPPELINGEN EN APPS

Laat het kassasysteem met u meegroeien

Koppelingen_22 (1).jpg

Voorraadbeheer

Met de voorraad app kunt u gemakkelijk producten zoeken of scan barcodes met de camera. Bekijk productinformatie, tel de voorraad, pas deze aan of registreer ontvangsten als ze binnen komen. 

Handheld2.jpg
Pinapparaat
Pinapparaat.png
Weegschaal.png
Weegschaal
Labelprinter
Labelprinter.png

OPLOSSINGEN

Voor iedere situatie en budget
bottom of page