top of page

KLANTEN AAN HET WOORD

Klantervaringen_13.jpg

"De iPhone onder de kassasystemen! De kassa heeft alleen betrekking tot jou business. Dit samen met een goede prijs en adequate support (anytime) durf ik iedereen deze kassa aan te bevelen.”

Ruben van Rubens Burger

Restaurant

"Prettig bedrijf om mee samen te werken! Goede service en communicatie! Regelmatig up-dates en nieuwe toevoegingen in het systeem dat heel gebruiksvriendelijk is. Wij zijn dik tevreden!"

Simone van Roezen

Textielwinkel

Klantervaringen_12.png
Klantervaring_27.jpg

"Wij gebruiken het systeem nu 1,5 jaar en zijn er om verschillende redenen erg blij mee. Het systeem ziet er top uit en krijgen regelmatig positieve reacties over het klantenscherm. Het systeem zelf is erg makkelijk door onszelf aan te passen en te bedienen wat veel tijd en ergernis scheelt. Verder is de response tijd van de helpdesk kort en altijd met een oplossing.

 

Het lijkt wel een promotie stukje wat ik hier schrijf voor dit kassasysteem maar wat waar is moet gezegd worden, er zijn namelijk veel troep en valse beloftes op de markt. Iets waar deze mensen en hun spullen geen deel vanuit maken. Gewoon goed."

Rob van Neef Rob

Espressobar en speciaalzaak

"Geweldig kassasysteem! Zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en goed aan je eigen wensen aan te passen. Je kunt zonder te veel technische kennis zo goed als alles zelf regelen. Is er toch hulp nodig, dan heb je toegang tot een fijne helpdesk en goede handleidingen. Ik kan POS Kassasystemen iedere ondernemer aanraden!"

Edgar van L&B Ledermode

Kledingwinkel

Klantervaringen_05.png

“Werkt simpel, perfect en ziet er prachtig uit!”

't Damphutje

Speciaalzaak

Klantervaringen_20.png

"Een goed en betaalbaar kassasysteem! Uitstraling is netjes en kan goed aan de wensen aangepast worden."

Ouderenwinkel Noordwijk
Speciaalzaak

Klantervaringen_15.jpg

“We waren niet tevreden over onze huidige kassaleverancier, wat ik tekort kwam bij hen heb ik gevonden bij POS Kassasystemen. De kassasystemen zijn stijlvol en kunnen tegen een stootje. Belangrijk in een nachtclub!

De kassasoftware moest snel zijn en presteren onder hoge druk, de transacties wisselen elkaar in hoog tempo af. Dit verloopt vlekkeloos, door de koppeling met de pinapparaten gaat het afrekenen een stuk sneller.

Met de online backoffice heb ik meer inzicht in de verkopen, medewerkers en statistieken. De service van POS Kassasystemen is bijzonder goed, de eerste avonden monitorde ze de prestaties van de kassasystemen en hielden ze alles scherp in de gaten wat een gerust gevoel gaf. Mocht er iets zijn is het makkelijk om even te bellen en wordt er meteen actie ondernomen!”

Martijn van Club June, voorheen Club Ruis

Discotheek

"Sinds 1 jaar runnen we een dames mode zaak Plezand in Ouddorp. En dat is nu al een groot succes. Voor de kassa kozen we voor POS Kassasystemen, uit Amersfoort. Het blijkt een robuust, en uiterst simpel systeem. Winkel dicht, en klaar is onze administratie. Ook de service is geweldig. Een software aanpassing of een andere vraag, binnen 5 minuten is er een antwoord en de oplossing, is op afstand in de kassa aangepast, voor dat je het weet. POS Kassasystemen is qua prijs, kwaliteit en service voor ons de beste koop gebleken. Bravo POS Kassasystemen."

Cees van Plezand

Kledingwinkel

Klantervaringen_04.jpg
Klantervaringen_bg1.jpg

“Na 30 jaar gebruik te maken van papier, vonden wij het hoog tijd om eens te gaan oriënteren naar een eenvoudig en betaalbaar kassasysteem. Zo zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij POS Kassasystemen. Al bij het eerste contact was de indruk zeer positief. Het team van POS Kassasystemen denkt met je mee, zonder zich aan je op te dringen. De kassasoftware is zeer eenvoudig en echt iedereen kan er mee werken. Wat voor ons heel prettig is, is dat als je ergens tegenaan loopt of je mist iets in de software, bij POS Kassasystemen staan ze direct voor je klaar en zoeken ze naar een oplossing.

Wij vonden het ook belangrijk om een kassasysteem aan te schaffen die niet te veel ruimte nodig heeft en uitbreidmogelijkheden heeft voor de toekomst. Dit alles hebben wij gevonden in een kassasysteem van POS Kassasystemen! Wij zijn dan ook ontzettend positief en tevreden, en kunnen dit elke ondernemer aan raden!”

Sabine van de Kromsteert

Restaurant

Klantervaringen_16.jpg

“De prijs en kwaliteitsverhouding is super, de uitstraling strak en niet opvallend. De kassasoftware is eenvoudig in gebruik en goed te koppelen met onze webshop inclusief voorraadbeheer. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid onderzocht en gevonden om tijdens beurzen het kassasysteem te gebruiken! Dit d.m.v. een laptop waarop het systeem draait. Top!  Verder heb ik inzicht in omzet, rapportages generen en kan ik heel eenvoudig barcodes genereren. Dit ten samen bespaard veel tijd en kosten aan administratie, niet alles meer handmatig hoeven doen. 

De nazorg is uitstekend, goede en snelle service bij storingen. Heb je problemen of kom je ergens niet uit, wordt je snel geholpen. POS Kassasystemen denkt mee met de klant, geeft goed en deskundig advies. Ten slotte heel belangrijk dit bedrijf heeft nog tijd voor de klant!”

José van Joskes Winkel

Cadeauwinkel

Vorig jaar hebben wij een kassasysteem aangeschaft bij POS Kassasystemen. Wij zijn hier erg tevreden over, en hebben geen spijt gehad van de aanschaf. De kassasoftware werkt erg prettig en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook het dashboard werkt goed en snel, zowel als apart programma op de pc als online. 

 

Er zijn zeer regelmatig nieuwe updates beschikbaar voor zowel de kassasoftware, als voor de online backoffice. Hier krijg je dan eerst een duidelijke mail van, met hierin de veranderingen/verbeteringen en nieuwe functies. Hierdoor blijft het systeem goed up-to-date. Als er problemen zijn (wat niet vaak voorkomt) of er is een vraag over iets, dan wordt je snel en vakkundig geholpen.

Stephan van Elisabeth Vreedehuis

Cultuurcentrum en Lunchcafë

Klantervaring_06.png

Mooi systeem en jarenlang met veel plezier mee gewerkt!

Apples n More

Telefoonwinkel

Klantevaringen_11.jpeg

Heel fijn systeem en goede klantenservice!

Lizzy de Koning
Manege en winkel

“Voor mijn nieuw op te starten dierenspeciaalzaak was ik op zoek naar kassasoftware voor dummy’s. Ik ben namelijk digibeet. Via internet kwam ik terecht op de pagina van POS Kassasystemen. De vormgeving van het kassasysteem sprak mij direct aan, want ondanks dat ik digibeet ben, vind ik alles wat met computers e.d. te maken heeft, wel ontzettend leuk. Nu mijn winkel draait kan ik niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met het hele kassasysteem, de kassasoftware en dienstverlening. Het kassasysteem werkt makkelijk en het bijbehorende online dashboard geeft me veel inzicht in de omzetten, voorraad- en verkoop totalen en de rapportages.

Tevens is het zo, dat wanneer ik er echt niet uitkom, ik altijd een bericht kan sturen naar POS Kassasystemen, waar dan direct een antwoord op komt. Kortgezegd: kassasysteem -> top, service -> top = ik ben een tevreden mens.”

Marianne van Huisdierenzo

Dierenwinkel

Klantervaringen_22.jpg
Klantervaringen_bg3.jpg

"Fijn en makkelijk kassa systeem om mee te werken. Erg fijn in gebruik en ziet er ook nog eens mooi uit. Ook de communicatie is goed en snel. Alles is netjes aangesloten en als er iets is kun je altijd bellen of mailen. Aanrader!"

Simone van FSG Apeldoorn

Kantine

Klantenervaring_24.jpg

“Wij hebben sinds januari 2019 deze kassa in gebruik. Voor het gebruik zijn wij met POS Kassasystemen 2 maanden bezig geweest om alles naar wens te maken en al onze producten inclusief voorraad in te voeren. Dankzij de labelprinter en handscanner is afrekenen zeer makkelijk geworden. Scannen van de labels en de knop afrekenen, snel en foutloos. Ook de software is zeer compleet. Van facturen (met de handscanner) maken tot compleet voorraadbeheer en allerlei rapportages. Alles zit er in! De communicatie verloopt zeer goed en er wordt geluisterd naar onze wensen. Problemen worden zeer snel verholpen en de service is perfect. Ook blijven ze de software verbeteren en krijg je regelmatig updates. Al met al zijn wij zeer tevreden!”

Remco van Lampenshop Hilversum

Lampenwinkel

“Wij werken sinds enkele maanden met POS Kassasystemen. Het is een snel en zeer duidelijk systeem waar iedereen snel mee leert werken. We hadden zelf nog wat ideeën wat we graag terug zouden zien, en die zijn binnen een week in het systeem verwerkt. Helpdesk is 7 dagen per week bereikbaar, en ze kunnen op afstand meekijken als je vragen hebt. Dus zeker een aanrader!”

Kai van Limburgsuitje
Café

Klantervaringen_21.jpg
Klantervaringen_14.jpg

Voor het beginnen van onze winkel waren we op zoek naar een goed kassasysteem, die ook makkelijk in omgang zou zijn. Nadat we meerdere kassaleveranciers hebben benaderd en bekeken, kozen we voor POS Kassasystemen. De kassasoftware was goed te koppelen met onze al bestaande Magento webshop en is erg gebruiksvriendelijk. De administratie is ook makkelijk door de online backoffice, dit is duidelijk, overzichtelijk en compleet.

De uitstraling van het kassasysteem is ook wat we zochten; strak, niet opvallend en lekker compact. Als ik ergens tegen aan loop stuur ik een mail naar POS Kassasystemen en dit word gelijk opgepakt. Is er iets wat niet gelijk lukt krijg ik duidelijk een tijdbestek dat het gaat gebeuren. Duidelijke afspraken en ze komen hun afspraken na.

Al met al ben ik zeer tevreden over het kassasysteem en de service van dit bedrijf, voor de volgende winkels zal ik zeker weer gebruik maken van POS Kassasystemen!”

Wiebe van Bier & Plezier

Speciaalzaak

Klantervaringen_bg4.jpg

"Als speeltuin zijn wij recentelijk overgestapt op dit systeem en dus naar dit bedrijf. Voor ons was de hoofdreden natuurlijk het financiële plaatje omdat wij maar 6 maanden per jaar een kassa gebruiken maar bij andere bedrijven gewoon het volle pond betalen.


Nu sinds een maand operationeel, goede contacten met de heren en vooral een heel goede prijs. Dit is nu echt een bedrijf wat ook de sociale kant van het werk bekijkt. Zoekt u een goed bedrijf hiervoor? 

Dit is uw kans."

Speeltuin Schateiland Waterwijk

Kantine

“Ofschoon Shops4youonline B.V. zich primair op online verkoop richt hebben wij inmiddels ook twee fysieke winkels. Naast online verkoop is het erg belangrijk om ook fysieke winkels te hebben. Om die reden zocht ik een goed kassasysteem voor onze beide winkels en met blik op de nabije toekomst voor de nieuw in te richten winkelketen. Vrijwel direct waren wij verliefd op het prachtige design! In een winkel wil je dat alles er perfect uit ziet, dus ook je toonbank met kassa. De kassa is bij ons een pronkstuk in het interieur!

De techniek is goed in orde en het gehele kassasysteem werd compleet geleverd. Wij verkopen 14.000 verschillende producten, dus dat was een uitdaging. De kassasoftware kan dit grote assortiment prima aan. Slimme info gekregen van POS Kassasystemen hoe wij de inrichting van de kassa het meest efficiënt konden doen. Daarnaast hebben wij een aanvullende mogelijkheid laten ontwikkelen voor de cliënten die als professional willen afrekenen.

Het online beheer van de kassa is bijzonder simpel in gebruik, en voor mij als eigenaar super handig om e.e.a. te monitoren. Kortom Shops4youonline B.V. is erg tevreden!”

Ruud van Hair en Beauty Online
Speciaalzaak

Klantervaringen_19.jpg
Klantervaringen_08.jpg

Wij van Meester Mokka zijn heel tevreden over Pos kassasystemen. We zijn een kinderboekwinkel, maar hebben daarnaast ook een koffiecafe. Deze combinatie is helemaal geen probleem voor dit kassasysteem. Als we af en toe ergens tegenaan lopen, kunnen we dit aangeven bij de mannen van POS en helpen ze ons weer op weg of passen ze zelfs iets voor ons aan, zodat we nog makkelijker kunnen werken.

 

Veel boekwinkels hebben dure software met een connectie met het Centraal Boekhuis, dat maakt voorraad invoeren makkelijker. Helaas is dit voor ons als starters onbetaalbaar, maar gelukkig hebben de mannen van POS ons geholpen om het 

allemaal te vergemakkelijken, zodat ook wij weinig omkijken hebben naar het invoeren van de nieuwe voorraad.

Lotte van Meester Mokka

Boekenwinkel en Café

Foto's: links Meester Mokka, rechts Spellenwinkel de Betovering

Klantervaringen_09.jpg
Klantervaringen_18.jpg

“Creepz heeft nu ook een Creepz winkel geopend in het centrum van Dordrecht. Om de voorraad van de artikelen in de webshop en de fysieke winkel in Dordrecht up to date te houden heeft Creepz gekozen voor POS Kassasystemen. De verkoop in de webshop en winkel wordt nu door een koppeling centraal geregeld. Dit voorkomt veel dubbel werk en de voorraad blijft overzichtelijk

.

Naast de schitterende vormgeving van de kassa is het systeem zeer gebruiksvriendelijk. We kunnen op het online dashboard zien hoe de verkoop in de winkel gaat en inzicht krijgen over de omzet middels uitgebreide rapportages. Door onze accountant toegang te verlenen in het online dashboard is ook de boekhouding meteen makkelijk te verwerken.

Creepz is erg enthousiast over de service van POS Kassasystemen. De prijs, het gebruiksgemak, de koppeling tussen webshop en fysieke winkel en de service heeft ons doen besluiten om voor POS Kassasystemen te kiezen.”

Jan-Kees van Creepz
Sportartikelen winkel

Klantenervaring_25.jpg

“Wij gebruiken sinds enkele maanden het POS Kassasysteem. Wij zijn uitermate tevreden over dit systeem. Na onze zoektocht kwam POS Kassasystemen niet alleen het goedkoopste uit kwa investering maar ook de maandelijkse kosten bleken erg laag te zijn. Tevens door het persoonlijke contact met Rick hebben wij besloten dit systeem aan te schaffen. De kassa werd vakkundig en snel geïnstalleerd, alle door ons aangeleverde artikelen waren al geïmporteerd. Nu na 4 maanden met dit systeem gewerkt te hebben kunnen wij hier al een goed oordeel over geven.

 

De kassasoftware is zeer gebruiksvriendelijk en dit zorgt ervoor dat je klanten snel kunt helpen, ook voor het personeel is het systeem snel te begrijpen. Door het online dashboard heb je altijd inzicht in de omzet van je onderneming, zo heb je binnen handbereik een historisch overzicht en kun je dit ook vergelijken. Ook kwa service en support zijn wij zeer te spreken over POS Kassasystemen mocht er een bug in de software zitten of een extra functie gewenst zijn dan word je altijd snel en goed geholpen. Ook voor feedback of verbetering staat POS Kassasystemen open en dit nemen zei mee in de updates. Kortom POS Kassasystemen is niet alleen goedkoop in aanschaf en maandelijkse kosten. Maar staat ook garant voor een goedwerkend kassasysteem en een uitstekende support!”

Martijn van De Molenshop
Boekhandel

Klantervaring_28.jpg

Afgelopen jaar werden wij van BaJo Lunchroom uit Alphen aan den Rijn getipt over POS Kassasystemen. Over de uitstekende service, de altijd aanwezige bereidheid mee te denken in oplossingen en over het gegeven dat hun goed niet goed genoeg is. En dit alles bleek volledig te kloppen. De begeleiding bij aanschaf was perfect, de installatie zeer zorgvuldig en het invullen van de software te gek. In een no time was de inrichting van onze lunchroom zichtbaar op het scherm, de volledige menukaart overzichtelijk en verrassend eenvoudig te bedienen. Het scherm modern en zeer uitgebreid. Wil je de omzet per dag vergelijken dan kan dit. De pieken zijn direct zichtbaar en zelfs thuis kan ik inloggen op het dashboard om alles zichtbaar te krijgen. Je stelt POS een vraag en hup het is al uitgevoerd.

 

Ik kan een ieder POS Kassasystemen aanbevelen. Zeer betaalbaar en alles wat je nodig hebt is er ook. Wijzigingen worden direct aan je doorgegeven en verwerkt. Ik ben enorm tevreden en kan een ieder POS Kassasystemen aanbevelen. Ikzelf heb niet beter gezien.

John van Bajo Lunchroom

Restaurant

“Het kasssysteem is zeer gebruikersvriendelijk; het werkt snel en makkelijk. Middels het online dashboard is het zeer handig om op afstand de omzet te bekijken van beide filialen, wekelijkse- maandelijkse, kwartaal- en jaarrapportages te downloaden. Als er een probleem is (wat nauwelijks voor is gekomen) dan neemt POS Kassasystemen het kassasysteem op afstand over om het probleem op te lossen. Ook fijn dat we zelf productgroepen en producten kunnen toevoegen, prijzen kunnen invoeren/wijzigen etc. De service is zeer goed, ze staan altijd klaar als er vragen en/of problemen zijn en lossen dit dan altijd snel op; 24/7!”

Barbara van Amsterdam Duck Store

Cadeauwinkel

Klantervaringen_23.jpg

"Kassa aangeschaft bij POS Kassasystemen. Installatie bij ons in de winkel liep probleemloos en vlot. Wij gebruiken de kassa nu al een tijdje en dat werkt prima. We hadden wat kleine aanpassingen nodig voor onze winkel en die werden vlot aangebracht zodat het systeem nu precies werkt zoals wij dat nodig hadden. Voor de rest worden vragen altijd vlot beantwoord."

Wim van Theepottenwinkel

Speciaalzaak

Klantervaringen_10.png
Klantervaringen_17.jpg

“The POS system is perfect. It looks great on my counter top, but more importantly it is very reliable and versatile. I have weekly changing items and through the online dashboard I can change it directly on my laptop and within a few minutes it is reflected on my POS system. Furthermore the customer service is perfect, everytime when i needed help they were at the end of the line and made sure everything was clear and sorted out. I highly recommend this POS system.”

Lauren van Sushilee

Restaurant

Hikmat

Leonidas Zuidas

Speciaalzaak

Hans

Warkums Erfskip

Museum

Harm

Reproservice Lemmen

Copyshop

Ilias

100% Real greek

Restaurant

Nato

Die spens

Speciaalzaak

bottom of page