top of page

HORECA KASSASYSTEEM

Betaalbaar voor elk type horeca

"De kassasoftware is zeer

eenvoudig en echt iedereen

kan ermee werken."

Sabine van de Kromsteert

GEBRUIKSVRIENDELIJK

U kunt meteen aan de slag

Het Horeca kassasysteem is ontwikkeld met behulp van onze klanten. Met als doel dat iedereen ermee moet kunnen werken zonder een training. Door de modulaire opbouw groeit het kassasysteem met u mee en past het zich aan. Alleen de functionaliteit die uw Horeca zaak nodig heeft. De efficiëntie wordt al snel duidelijk op piekmomenten.

Horeca_kassasoftware.png

INZICHT

Met de (online) backoffice

Met de (online) backoffice beschikt u overal ter wereld over de meest recente informatie van uw zaak. Het is eenvoudig een menukaart te wijzigen, toevoegen van supplementen of het raadplegen van hardlopers. Er is een groot scala aan rapportages beschikbaar zodat u zelf niet meer hoeft te rekenen. Verder beschikt de backoffice onder andere over facturatie-, voorraad, personeels- en gastenbeheer.

TRANSPARANT

Geen kosten achteraf

"De kassasystemen presteren onder hoge druk en geven inzicht"

Martijn van Club June

SERVICEGERICHT

Wij denken graag met u mee

Het horeca kassasysteem komen wij bij u op locatie installeren. Vervolgens krijgt u uitleg en samen met één van onze medewerkers wordt de kassasoftware naar uw wensen ingesteld. Voorafgaand zijn de producten er al ingezet. Doordat het horeca kassasysteem simpel is in gebruik, zult u in praktijk weinig vragen hebben. Heeft u desondanks een vraag, dan staat de helpdesk voor u klaar. Daarnaast is het voor ons mogelijk om het kassasysteem op afstand over te nemen.

KOPPELINGEN EN APPS

Laat het horeca kassasysteem met u meegroeien

Koppelingen_23 (1).jpg

Tafelbediening

Neem aan tafel eenvoudig bestellingen op en deze worden doorgezet naar de keuken of bar. Terwijl de drankjes of gerechten 

bereid worden kan de volgende bestelling worden opgenomen.

Handheld.png

OPLOSSINGEN

Voor iedere situatie en budget
bottom of page