Kassasysteem X50

Compact en stijlvol

De X50 is een compact en high-performance kassasysteem. Het kassasysteem is voorzien van een schokbestendig en krasvast, capacitieve

multi-touch scherm.

De Intel Baytrail processor zorgt voor prestatie. Het kassasysteem heeft geen ventilator, dit voorkomt het aanzuigen van stof. De computer bevindt zich aan de achterzijde van het scherm waardoor het systeem minimale ruimte inneemt. De X50 is verkrijgbaar in het zwart en wit/beige.

Specificaties

Processor Intel Bay Trail J1900 / I3
Werkgeheugen 4GB DDR3 SODIMM
Grafische kaart Intel HD Graphics Core
Opslag 128GB SSD 2.5”
Touchscherm 15” LED Projected Capacitive
Aansluitingen 6x USB, 4x RJ45, 1x RJ11

1x LAN, 1x Display Port

Materialen Aluminium, Polycarbonaat
Gewicht 8.7 kg
Afmetingen 360x316x171m (bxhxd)

Laat u adviseren

Neem vrijblijvend contact op zodat we uw wensen kunnen bespreken. Mocht het interessant zijn is het mogelijk om een vrijblijvende demo in te plannen bij u op locatie, bij ons in de showroom of online.

Opties

Readers en scanners

Door de integratie van de scanner of reader bespaart u ruimte op de balie

en heeft u geen draden in het zicht. 

Er zijn verschillende readers en scanners beschikbaar, bijvoorbeeld voor het lezen van barcodes, pasjes of dallas keys.

Klantschermen

De klantschermen zijn geïntegreerd aan de achterkant van de X50. Met de sterke helderheid en de mogelijkheid om het scherm in de gewenste kijkhoek te draaien zorgt het ervoor dat de klant makkelijk de aangeslagen producten en het totaalbedrag kan lezen.

VESA bevestiging

De X50 is geschikt voor VESA. Hiermee kunt u het kassasysteem bevestigen aan een wand of op een paal. Er is een groot scala aan VESA mogelijkheden. Laat u adviseren wat voor uw situatie de beste oplossing is.